Kereskedelem

A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. mint a hazai tógazdasági haltenyésztési ágazat legnagyobb piaci szereplője.

Mintabolt
Feldolgozott haltermékek

A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. a legnagyobb hazai haltermelő cég, amely élőhalat forgalmaz Magyarországon. A Halgazdaság által megtermelt élőhalak különböző területeken jelennek meg a hazai és külföldi piacokon. A Hortobágyi Hal® magas minősége, kitűnő íze, és termelésének körülményei miatt a legkeresettebb hazai haltermékek egyike a magyarországi élelmiszerek piacán, és méltán népszerű a vásárlók körében. Annak köszönhetően, hogy Társaságunk egész évben halászik, az év bármely napján el tudjuk látni üzleti partnereinket élő ponttyal és rajtuk keresztül a hazai fogyasztók számára is bármikor megvásárolható az egészséges és finom pontyhús. Azon vásárlók, akik garantáltan a Hortobágyi minőséget keresik élő ponty esetében, a következő nagyméretű áruházakban tudnak hozzájutni termékünkhöz az év bármely napján:

  • az ország több Auchan áruháza
  • az ország több Metro áruháza

A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. különös figyelmet fordít arra, hogy a horgásztársadalommal kitűnő kapcsolatot tartson fel. Mivel hazánkban a horgászat az egyike a legnagyobb tömegeket megmozgató szabadidős tevékenységeknek, így az nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a Hortobágyi Hal® még szélesebb körű elismerést vívjon ki magának országos méretekben. A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. a tópartról elégíti ki a horgászvizek felől érkező igényeket. Társaságunk elsősorban hosszú távú kapcsolatok kiépítése mellett, szerződésben rögzített feltételek mentén biztosít az egész év során élőhalat horgászpartnerei számára. A Társaság fő terméke a ponty, de mellette amurt, ragadozókat, kárászt és keszeget is tud korlátozott mennyiségben, a készletek erejéig biztosítani.

Az élő halakat különböző mennyiségekében, igény szerint tudjuk kiszállítani 1, 3, 4, 5, 9 vagy 10 halszállító tartállyal felszerelt tehergépkocsiinkkal. A halszállítást Társaságunk kizárólag állatorvosi igazolások biztosítása mellett végzi el.