A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. 2005. évtől új szolgáltatásokkal bővítette kínálatát. Az Ohati Horgász- és Bemutató Központban vállaljuk horgászversenyek és egyéb rendezvények teljeskörű lebonyolítását.

Fontosnak tartjuk, hogy a saját vízzel nem rendelkező horgászegyesületek is tudjanak évente egy, vagy több alkalommal olyan versenyt rendezni, amit az egyesület minden tagja sajátjának érezhet és ezáltal az, az egyesületi élet fontos részévé válhat.

Baráti társaságok a rohanó hétköznapokat hátrahagyva szintén jó lehetőséget találhatnak egy-egy közös horgászat és egy kellemes nap eltöltésére.

A gazdasági társaságok dolgozói számára napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő, csapatszellem kialakítására, erősítésére szintén kiváló helyszínt és programot nyújt az Ohati Horgász- és Bemutató Központ.

A Központ munkatársainak szakmai tapasztalata biztosítja a rendezvények magas színvonalú, ugyanakkor barátságos megszervezését, lebonyolítását. 

 

Társaságunk évek óta rendszeresen szervez rendezvényeket a Központ területén, mivel tapasztalataink azt mutatják, hogy tavaink az egyéni horgászat mellett ideálisak szervezett horgásztúrák, versenyek, komplex rendezvények lebonyolítására; kis baráti társaság részére éppúgy, mint több száz fős vendégsereg számára. A gazdasági társaságok dolgozói számára napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a csapatépítés, amihez szintén kiváló helyszínt és testre szabott egyedi programokat nyújtunk az Ohati Horgász- és Bemutató Központban.

 

Korábbi rendezvényeink

Kapcsolat